ONE WORLD: TOGETHER AT HOME

O koncertoch Together at Home sme už raz písali. Sériu koncertov pripravili Global Citizen a World Health Organization.

Svet sa spája pri boji so šírením pandémie koronavírusu COVID-19. Global Citizen a WHO ohlásili špeciálny online event One World: Together At Home na podporu boja proti COVID-19.

One World: Together At Home špeciál bude niekoľkohodinový online stream vysielaný na viacerých globálnych platformách v sobotu 18. apríla o 17:00 PT / 20:00 ET / 02:00 CET.

Watch One World: Together At Home

Toto virtuálne vysielanie má za cieľ ukázať jednotu ľudí ovplyvnených koronavírusom COVID-19, ale tiež oslávieť a podporiť odvážnu prvú líniu zdravotných pracovníkov na celom svete, ktorí robia úžasnú prácu, ktorá zachraňuje životy.

Na tlačovej konferencii WHO, kde bolo ohlásené konanie aj tohto podujatia, potvrdila Lady Gaga, ktorá je patrónkou projektu, že za posledných 7 dní bolo vyzbieraných už 35 miliónov dolárov na podporu zmiernenia dôsledkov COVID-19. Tieto prostriedky pochádzajú z darov filantropov a korporátov. Viac informácií sa dozviete počas live prenosu.

„Je veľmi dôležité myslieť globálne a podporiť WHO, aby potlačila pandémiu a zabránila podobným prípadom v budúcnosti,“ povedala Lady Gaga. „Chceme zdôrazniť závažnosť tohto historického, bezprecedentného a kultúrneho hnutia.“

Koho teda uvidíte? Stevie Wonder, Alanis Morisette, Lady Gaga, Elton John, Chris Martin, Paul McCartney a mnohých ďalších. Programom bude sprevádzať Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel a Stephen Colbert – moderátori najväčších amerických late night shows.

viac informácií
event na facebooku